LET OP: Dit is een e-sigaret & e-liquid catalogus, bedoeld voor retailers om consumentenprijzen op te zoeken of meer informatie in te winnen over hun producten. U kunt op deze website geen bestelling plaatsen.

Joyetech

Joyetech was één van de eerste e-sigaret merken en biedt al jaren een breed aanbod van hoogwaardige e-sigaretten voor de beginnende en gevorderde damper. De eGo AIO serie is zeer populair dankzij het handzame en gebruiksvriendelijke ontwerp wat deze e-sigaretten uitermate geschikt maakt voor de overstappende roker. Alle Joyetech producten beschikken over kenmerkende strakke designs en hoogwaardige constructies met minimale kans op lekken. Voor de gevorderde dampers biedt Joyetech de uitgebreide eGrip en Atopack modellen. Deze boxmods beschikken over de laatste technieken en temperatuurregeling voor een optimale dampervaring.


14 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
14 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Joyetech e-sigaretten

Joyetech is een vooroplopend merk wat betreft technologie. In de begin jaren ontwikkelden zij een e-sigaret welke manueel te bedienen is, de Joyetech eGo AIO. Dit heeft te maken met het bedienen van de verwarmingselementen in een e-sigaret. Op manuele e-sigaretten is een drukknop bevestigd welke ingedrukt moet worden om de verwarmingsspoel te activeren. Dit zorgt ervoor dat de liquid niet kan lekken en dat het batterijverbruik verminderd wordt. Hierdoor hoef je de e-sigaret minder vaak op te laden en zal de batterij doorgaans langer mee gaan dan bij automatische e-sigaretten. Ook kun je over het algemeen bij manuele e-sigaretten langere hijsen nemen. 

Batterij capaciteit van Joyetech

Joyetech beschikt over een ruim assortiment e-smokers. Zo heb je vooral verschillen in de uitvoering van een e-sigaret. Wanneer je gaat voor een mini e-sigaret, zoals de Joyetech eVic VTC mini, betekend dit automatisch dat je een minder grote batterij dan bij bijvoorbeel een Joyetech Cuboid Boxmod hebt. Daarnaast bestaat er ook nog een penstyle uitvoering welke tevens weer een andere capaciteit heeft, de Joyetech eGo Twist. De capaciteit van de batterij is altijd uitgedrukt in miliampère per uur. Hoe hoger deze is, hoe langer de batterij mee gaat zonder opnieuw opgeladen te hoeven worden. Hierbij geldt ook dat de batterij dikker en groter wordt naarmate deze meer capaciteit heeft. Deze types zijn allemaal verkrijgbaar bij Joyetech. Ook bieden zij verschillende wattages en capaciteit van de Joyetech batterijen

E-sigaret opladen en onderhouden

Op de batterijen van Joyetech zit standaard een aantal maanden garantie. Wel is het verstandig om met een aantal zaken rekening te houden om het beste uit je e-sigaret te halen. Zo kun je de batterij het beste opladen bij kamertemperatuur en niet te lang aan de oplader laten zitten. Dit zorgt er namelijk voor dat de batterij slap wordt waardoor deze sneller leeg zal raken. Laat de batterij dus niet de hele nacht of dag opladen. Wanneer je merkt dat de e-sigaret minder rookvolume afgeeft, is het raadzaam deze op te laden alvorens de batterij helemaal leeg raakt.

Als de smaak van de damp vermindert ligt dit waarschijnlijk aan de hoeveelheid e-liquid. Wanneer deze bijna op is zal deze vervangen moeten worden.