LET OP: Dit is een e-sigaret & e-liquid catalogus, bedoeld voor retailers om consumentenprijzen op te zoeken of meer informatie in te winnen over hun producten. U kunt op deze website geen bestelling plaatsen.

Shake & Vape


170 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
170 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
+ Toon meer - Toon minder

Wat is Shake & Vape?

Bent u al bekend met het nieuwe Shake & Vape? Hierbij koopt de gebruiker een E-liquid zonder nicotine welke in een 60ml fles zit, maar met 50ml gevuld is met E-liquid. Deze E-liquid is een hoger concentraat dan een normale zero nicotine E-liquid en is bedoeld om te mengen met een zogehete nicotineboosterDeze nicotineboosters zijn vaak 10ml flesjes met 18mg/ml nicotine, zonder enig aroma (ofwel base). Het mengen van deze 18mg/ml booster met de 50ml E-liquid zorgt er voor dat de gebruiker een fles van 60ml heeft met een nicotinegehalte van 3mg/ml. Omdat de E-liquids binnen het Shake & Vape concept veelal bedoeld zijn voor gevorderde dampers is 3mg/ml prima voor deze gebruiker.

Welke nicotinegehaltes kan ik maken?

Wanneer een 60ml fles ruimte heeft voor één 10ml booster is het mogelijk om tot 3mg/ml te mixen. Dit komt omdat volgens de TPD een verpakking met nicotine niet meer dan 20mg/ml mag bevatten. Wij adviseren QPharm nicotineboosters te gebruiken bij Shake & Vape producten, waarna de volgende nicotinegehaltes mogelijk zijn:

 • 50-in-60ml + Nicotinebooster 18mg/ml = 3mg/ml gehalte
 • 50-in-60ml + Nicotinebooster 12mg/ml = 2mg/ml gehalte
 • 50-in-60ml + Nicotinebooster 6mg/ml = 1mg/ml gehalte
 • 50-in-60ml + Nicotinebooster 0mg/ml = 0mg/ml gehalte

Kan ik ook zonder booster de E-liquid gebruiken?

Ja, maar dat is niet aan te raden. De fabrikanten hebben de smaken gemaakt op een totaal van 60ml, waarbij de smaak te sterk kan zijn wanneer er geen booster bijgevoegd wordt. 

Kan ik ook meer boosters toevoegen?

Ja, maar dan dient de gebruiker de volledige inhoud in een grotere fles te gieten. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een 100ml E-liquid fles te gebruiken in dit proces. Dit betekent wel dat de smaak iets slapper kan worden dan de fabrikant heeft bedoeld.