LET OP: Dit is een e-sigaret & e-liquid catalogus, bedoeld voor retailers om consumentenprijzen op te zoeken of meer informatie in te winnen over hun producten. U kunt op deze website geen bestelling plaatsen.

SMOK

SMOK e-sigaretten zijn van onovertroffen klasse. SMOK is koploper in de ontwikkeling van nieuwe innovaties en weet dit te combineren tot vooruitstrevende nieuwe producten zoals de nieuwe generatie e-smokers met dual coil technologie en OLED displays. De mods van SMOK zijn zeer uitgebreid instelbaar. 

Kortom vooruitstrevende technologie gecombineerd met strakke moderne vormgeving en prestaties maken de SMOK kits een absolute aanrader. Ook de basic kits zijn van zeer hoog niveau en bieden een uitstekende dampervaring zonder instelwerk.


45 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
45 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
+ Toon meer - Toon minder

SMOKtech e-sigaretten

SMOK is een van de dochterondernemingen van ShenZhen IVPS Technology Co Limited. Dit is een fabrikant welke over de hele wereld producten verkoopt. Daarnaast doen zij veel onderzoek naar de nieuwste technologieën en zijn altijd op zoek naar oplossingen om de producten nog beter te maken. SMOK bestaat pas sinds 2010 maar heeft al voor veel verandering op het gebied van e-sigaretten gezorgd.

Unieke producten van SMOK

Door verschillende patenten kan SMOK unieke producten blijven verkopen. Zo heeft SMOK de dual coils cartomizer ontwikkeld. Deze is van binnen met watten voorzien waardoor de liquid goed opgenomen kan worden voor een intense smaaksensatie.

Ook bestaan er van SMOK wat technische hoogstandjes die te maken hebben met het wattage en voltage van de batterijen. Zo bestaat er de ZMax van SMOK welke een buis-batterij is. Dit is een houder waarin een zeer krachtige 18650 batterij in geplaats moet worden. Deze is bestemd voor de meer ervaren, zwaardere dampers die lange hijsen willen nemen en veel damp willen creëren. Ook de VMax is een uniek product van SMOKtech. Deze is namelijk qua wattage en voltage variabel en handmatig in te stellen.

Door middel van je smartphone kun je alle instellingen aflezen en veranderen. Ook kun je de kleuren van de LED verlichting aanpassen en bijhouden hoeveel je dampt. Daarbij zorgt het gebruik van Bluetooth voor een energiezuinige e-sigaret.