LET OP: Dit is een e-sigaret & e-liquid catalogus, bedoeld voor retailers om consumentenprijzen op te zoeken of meer informatie in te winnen over hun producten. U kunt op deze website geen bestelling plaatsen.

Justfog

Justfog is één van de meest vooraanstaande e-sigaret merken. Justfog staat garant voor technisch hoogwaardige producten en innovaties. Populaire modellen als de C14 en Q16 hebben er voor gezorgd dat Justfog geroemd wordt voor uitstekende kwaliteit, gebruiksgemak en dampprestaties. Justfog e-sigaretten zijn geschikt voor de beginnende en gevordere damper en bieden een bijzonder goede prijs / kwaliteit verhouding.


5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Justfog e-sigaretten

Wanneer je een e-sigaret van Justfog aanschaft kun je er zeker van zijn dat de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid gewaarborgd is. De producten worden ontworpen en gemaakt door experts. Na het ontwikkelen ondergaan de producten allerlei tests en procedures om ervoor te zorgen dat het eindproduct gebruiksvriendelijk en veilig is. 

Neem bijvoorbeeld de nieuwe Justfog 14 serie. Deze is uitgerust met de kleinste clearomizer ter wereld en gemaakt met een dubbele lekbeveiliging. Wanneer de liquid op de batterij of in de e-sigaret terecht komt, kan dit schade veroorzaken. Daarbij zijn de branders uitgevoerd met organic cotton coils welke zorgen voor een langere levensduur en een betere damp en smaak. Daarbij zijn er meerdere batterijen verkrijgbaar die aangesloten kunnen worden op deze clearomizers. Zo hoef je niet eindeloos te zoeken naar batterijen van het juiste formaat en met de juiste capaciteit.

Justfog bij Slimroken

Alle e-sigaretten van Justfog zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Daarbij kun je kiezen tussen verschillende miliampere per uur. Dit staat in verband met de capaciteit waar de e-sigaret over beschikt. Hoe hoger de mAh, hoe langer je de e-sigaret kunt gebruiken zonder deze te hoeven opladen.