LET OP: Dit is een e-sigaret & e-liquid catalogus, bedoeld voor retailers om consumentenprijzen op te zoeken of meer informatie in te winnen over hun producten. U kunt op deze website geen bestelling plaatsen.

Joyetech Tralus Startset

Joyetech Tralus Startset

De Joyetech Tralus is een POD systeem met interne batterij van 800mAh. De E-sigaret is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en kan worden opgeladen middels de bijgeleverde USB-C lader.

Productgegevens
Lees meer Toon minder

Joyetech Tralus startset

De Tralus startset van Joyetech is een compact POD-systeem met een interne batterij van 800mAh. De batterij is op te laden middels de bijgeleverd USB-C lader en is in te stellen op verschillende vuur standen. Wanneer de gebruiker drie keer op de vuurknop drukt, kan er worden geschakeld tussen de vuur standen. Het innovatieve systeem beschikt ook over verschillende lek beveiligingen en is ook beschermt tegen onder- en overladen.

Het POD-systeem is beschikbaar in verschillende kleurcombinaties en beschikt tevens over een LED scherm onderaan de batterij. Dit scherm geeft het ingestelde wattage stand overzichtelijk weer.

Tralus POD's

De Tralus POD's die worden gebruikt in combinatie met de E-sigaret, hebben een E-liquid capaciteit van 2ml. U kan de E-liquid bijvoegen middels het bottom-fill vulsysteem. Zodra de smaak van een liquid afneemt dient u enkel de coil in de POD te vervangen, dus niet de gehele POD. Bij aankoop van de startset worden er twee Joyetech EZ coils bijgeleverd. Daarnaast zijn de EZ coils beschikbaar in de volgende weerstanden:

 • 0.4Ohm
 • 0.6Ohm
 • 1.2Ohm
Lees meer Toon minder
Specificaties
Artikelnummer 418892_conf
Oude apparaat inleveren

Lever je oude apparaten gratis in bij een inleverpunt, bekijk de mogelijkheden

Merk Joyetech
Instelbaar vermogen Eenvoudige instellingen
   
Batterijcapaciteit 800mAh
Laadkabel USB-C
Beeldscherm LED
Aansluiting POD systeem
Beveiliging Oververhitting, kortsluiting, over- en onderladen
    
Type tank POD
Capaciteit tank 2.0ML
Inhalatiemethode Mouth-to-Lung (MTL)
Vulmethode Bottom fill
Airflow controle Ja
Dampproductie Gemiddeld
E-liquid verbruik Weinig
    
Materiaal coil Stainless Steel
Materiaal wick Organisch katoen
   
Garantie Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA
TPD2-proof Ja
   
Waarschuwing!

Gebruik voor het opladen van de batterij altijd een oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Inhoud set
 • Joyetech Tralus batterij (1x)
 • Joyetech Tralus POD (1x)
 • EZ 0.6Ohm coil (1x)
 • EZ 1.2Ohm coil (1x)
 • Joyetech E-liquid flesje (1x)
 • Keycord voor de E-sigaret (1x) 
 • USB-C oplaadkabel (1x)
 • Gebruiksaanwijzing (1x)