LET OP: Dit is een e-sigaret & e-liquid catalogus, bedoeld voor retailers om consumentenprijzen op te zoeken of meer informatie in te winnen over hun producten. U kunt op deze website geen bestelling plaatsen.

Joyetech eGo AIO - 1500mAh Startset - Zwart

Joyetech eGo AIO - 1500mAh Startset - Zwart

Joyetech eGo AIO

Productgegevens
Lees meer Toon minder

Joyetech eGo AIO

De nieuwe Joyetech All-In-One (ofwel AIO) is dé nieuwe uitvinding van het vooroplopende merk Joyetech. Dit systeem is zo gemaakt dat je elektrische sigaret bestaat uit een geheel. 

Het handzame model is slechts 12 centimeter hoog en heeft een diameter van 19mm. In deze afmeting zitten de batterij en de tank! 

De inhoud van de tank is conform de Nederlandse wetgeving; maximaal 2 milliliter. In deze tank gaat een BF coil (0.6Ohm) (welke ook al bekend is van de Joyetech CUBIS Tank. 

De batterij is een interne accu (welke dus niet vervangen kan worden) met een capaciteit van 1500mAh. Hij is gemakkelijk op te laden via een Micro-USB poort aan de zijkant van het apparaat. Ook kun je dampen en laden tegelijk.

Het is niet mogelijk om te wisselen van wattage/voltage met dit All-In-One systeem. Echter is dit ook niet nodig, je kunt er al flinke wolken mee blazen (of erg stealth roken, kleine wolken).

Naast dat het apparaat handzaam en mooi gedesignd is, bevat hij ook de meest geavanceerde anti-lek systemen én heeft hij een kindveilige sluiting (sluiting op de tank). 

Al met al is deze Joyetech AIO (All-In-One) een must-have voor iedere damper. Hij is gemakkelijk bruikbaar voor beginnende dampers, maar ook voor gevorderden.  

Verkrijgbaar in 5 kleuren. 
Lees meer Toon minder
Specificaties
Kleur Zwart
Artikelnummer 410888
Oude apparaat inleveren

Lever je oude apparaten gratis in bij een inleverpunt, bekijk de mogelijkheden

Merk Joyetech
   
Batterijcapaciteit 1500mAh
Aansluiting 510 Thread
    
    
   
Garantie Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA
TPD2-proof Ja
   
Waarschuwing!

Gebruik voor het opladen van de batterij altijd een oplader die het maximum laadvermogen (meestal 1A) van de e-sigaret niet overschrijdt.

Laders van bijvoorbeeld smartphones of tablets zijn vaak te krachtig en kunnen zorgen voor ernstige schade aan het apparaat!

Gewicht 0.1650
EAN 6956916405269
Lengte 65
Hoogte 130
Breedte 30